strawberry company

AANBOD

Strawberry Yoga biedt verschillende programma's aan die aansluiten op uw wensen. De yoga docent komt naar uw bedrijf om de sessies aan te bieden. Het aanbod wordt nader ingevuld in een persoonlijk gesprek.


INDIVIDUEN EN GROEPEN

Al het aanbod kan zowel individueel als per groep worden gegeven. Voor de groepssessies geldt een maximum van 20 personen. Wanneer er meer deelnemers zijn, werken we met meerdere docenten.


LOCATIE

Wanneer uw bedrijf over een geschikte ruimte beschikt, komen we naar u toe. Indien nodig en/of gewenst, zoeken we een passende locatie.


WORKSHOPS (3 uur)

Een workshop past goed bij een personeeldag of als onderdeel van een training of ander event. Een workshop is zeer geschikt voor kennismaking met yoga als onderdeel van een positieve ervaring op het werk. Workshops duren drie uur.


TRAINING (1,5 uur per keer)

Een yoga training is geschikt voor groepen en/of individuen en bestaat uit 3 - 10 lessen van 1,5 uur. Het precieze aantal lessen en de inhoud van de training wordt in overleg bepaald.


MAANDPROGRAMMA (75 minuten per week)

Het is ook mogelijk om yoga structureel binnen uw bedrijf aan te bieden. Het maandprogramma, aangeboden vanaf drie maanden, is dan een goede keus. Het programma bestaat uit wekelijkse lessen van 75 minuten bij u op de werkvloer (met uitzondering van vakantieperiodes juli en augustus, week 52 en week 1).


MAATWERK (in overleg)

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden te bespreken passend bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om deze te bespreken.


home
irma meerloo

Voor vragen & meer informatie kunt u zich vrijblijvend richten tot: info<at>strawberrycompany.nl / Tel. 06-21947450

HOME | COMPANY | CONTACT | AANBOD | THEMA'S

Yoga voor bedrijven - Yoga Training - Yoga Events - Yoga Workshop - Yoga In Company - Bedrijfsyoga - preventie stress werkvloer - fitness - kantoor - Workshops - Trainingen - Individuele begeleiding - Vijñãna Yoga - Amsterdam

Registratie KvK Amsterdam 34337182