strawberry company

STRAWBERRY YOGA

"Zoals je wens is zal je wil zijn
Zoals je wil is zullen je daden zijn"


irma meerloo De Strawberry Company werd opgericht in 2006 door Irma Meerloo. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op communicatietrainingen ten gunste van positieve bedrijfsvoering. Sinds 2012 exclusief op yoga als bijdrage aan gezonde bedrijfsvoering.

"Vaak bestaat de angst dat een mensgericht beleid ten koste gaat van de resultaten. Het tegendeel is waar. Het gaat om heldere afspraken, individuele verantwoordelijkheid en het optimaal benutten van competenties en talenten. Dit is voor mij het Strawberry gevoel. Yoga kan hier een goede bijdrage aan leveren."


IRMA MEERLOO
irma meerloo Irma Meerloo is sinds 1999 actief als trainer adviseur en sinds 2011 gediplomeerd Vijñãna yogadocente. Zij is als yogadocent verbonden aan de inner energy shop in Amsterdam Zuid.

Irma heeft ruime ervaring met lesgeven en coachen, en ook in het op offertebasis werken voor bedrijven en organisaties. De trainingen en workshops zijn informeel, met aandacht voor het individu en ruimte voor humor.AMSTERDAM EN OMGEVING

De Strawberry Company beschikt over een goed netwerk met gediplomeerde yogadocenten. Het aanbod richt zich vooral op Amsterdam en omgeving.


De Strawberry Company is geregistreerd bij de Amsterdamse Kamer van Koophandel onder nr. 34337182

home

Voor vragen & meer informatie kunt u zich vrijblijvend richten tot: info<at>strawberrycompany.nl / Tel. 06-21947450

HOME | COMPANY | CONTACT | AANBOD | THEMA'S

Yoga voor bedrijven - Yoga Training - Yoga Events - Yoga Workshop - Yoga In Company - Bedrijfsyoga - preventie stress werkvloer - fitness - kantoor - Workshops - Trainingen - Individuele begeleiding - Vijñãna Yoga - Amsterdam

Registratie KvK Amsterdam 34337182