strawberry company

THEMA'S

Strawberry Yoga biedt verschillende thema's aan die aansluiten op uw wensen. Het thema wordt nader ingevuld met de yoga docent in een persoonlijk gesprek.


GEZONDHEID

Tijdsdruk, deadlines en verandering is voor sommige werknemers steeds meer een belasting. Stress wordt veroorzaakt door meerdere factoren, maar yoga helpt om mensen vanuit hun hoofd naar hun lichaam te bewegen. Met een training ont-stress draagt uw bedrijf zeker bij aan de gezondheid van uw werknemers.


KRACHT IN VERANDERING

Bedrijven en organisaties zijn voortdurend in verandering. Dit kan dikwijls leiden tot weerstand op de werkvloer. Yoga werkt ondersteunend bij het accepteren van deze verandering. Werknemers leren accepteren dat verandering onvermijdelijk is. Ze zoeken de kracht meer in zichzelf dan in de wereld om hen heen.


irma meerloo VISIE OP DE TOEKOMST

Management is niet alleen doen, maar ook ruimte en tijd voor visie inbouwen. Hoe wil de organisatie verder in de toekomst, waar wil het bedrijf naartoe? Yoga, maar met name ook meditatie is een goede techniek om tijd en ruimte in te bouwen voor visieontwikkeling en de praktijk van alledag te ontstijgen.


PAUZE

Yoga werkt beter dan cup-a-soup. Iedere rustige - schone ruimte kan gebruikt worden als yogaruimte ... Wij komen graag bij u langs.


MEER WETEN ...

Yoga trainingen en workshops zijn maatwerk en we gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken.


home

Voor vragen & meer informatie kunt u zich vrijblijvend richten tot: info<at>strawberrycompany.nl / Tel. 06-21947450

HOME | COMPANY | CONTACT | AANBOD | THEMA'S

Yoga voor bedrijven - Yoga Training - Yoga Events - Yoga Workshop - Yoga In Company - Bedrijfsyoga - preventie stress werkvloer - fitness - kantoor - Workshops - Trainingen - Individuele begeleiding - Vijñãna Yoga - Amsterdam

Registratie KvK Amsterdam 34337182